Gli articoli più recenti del sito

Martesa dhe dashuria

Të falënderoj ty, gruaja (Gion Pali II)

Të falënderoj ty, gruaja-nënë, që mba në kraharor qenien njerëzore me gëzimin dhe mundimin e një përvoje të pashoqe, e cila të bën udhërrëfyese në hapat e tij të para; mbështetje gjatë rritjes; pikë referimi […]

besimi dhe spiritualiteti

Lutja e shën Françeskut

O Zot, më bëj të jem mjet i paqes Sate:ku ka urrejtje – unë ta sjell dashurinë,ku ka fyerje – unë ta sjell faljen,ku ka mospajtim – unë ta sjell bashkimin,ku ka mashtrim – unë […]

besimi dhe spiritualiteti

Po Iëshohem krejtësisht – Charles De Foucauld

Ati im, Po Iëshohem krejtësisht në duart e tua. Bëj me mua gjithçka të pëlqen Ty e unë të falënderoj për çkado që të bësh me mua. L’articolo continua dopo questa richiesta di aiuto… SOSTIENI […]

besimi dhe spiritualiteti

Humanae Vitae (Papa Pali VI)

LETRA ENCICLIKEMBI MISIONIN BASHKËSHORTOR PËR TË DHËNË JETË 1. Misioni shumë i rëndësishëm për të transmetuar jetën njerëzore i bën bashkëshortët bashkëpunëtorë të lirë dhe të përgjegjshëm të Hyjit Krijues. Kjo detyrë ka qenë gjithmonë […]

besimi dhe spiritualiteti

Lutja e Shën Jozefit

O i lumi Jozef, të kapluar prej vuajtjeve, drejt teje vijmë dhe plot besim mbrojtjen tënde kërkojmë,pas asaj të Nuses tënde shumë të shenjtë. Për lidhjen e shenjtë të dashurisë që të bashkoi me Marinë […]

Matrimonio e amore

Martesa dhe dashuria

Të falënderoj ty, gruaja (Gion Pali II)

Të falënderoj ty, gruaja-nënë, që mba në kraharor qenien njerëzore me gëzimin dhe mundimin e një përvoje të pashoqe, e cila të bën udhërrëfyese në hapat e tij të para; mbështetje gjatë rritjes; pikë referimi […]

Lo sfruttamento dell’utero in affitto

Dona ora

Le sofferenze degli ebrei

50 domande

Lo sfruttamento della prostituzione

“DOVE” MANGIARE DORMIRE CURARSI A TORINO (PDF)

Matrimoni combinati

Comunismo – 100 anni di danni

Donazioni

Suggerimenti

besimi dhe spiritualiteti

Lutja e Shën Jozefit

O i lumi Jozef, të kapluar prej vuajtjeve, drejt teje vijmë dhe plot besim mbrojtjen tënde kërkojmë,pas asaj të Nuses tënde shumë të shenjtë. Për lidhjen e shenjtë të dashurisë që të bashkoi me Marinë […]

besimi dhe spiritualiteti

Humanae Vitae (Papa Pali VI)

LETRA ENCICLIKEMBI MISIONIN BASHKËSHORTOR PËR TË DHËNË JETË 1. Misioni shumë i rëndësishëm për të transmetuar jetën njerëzore i bën bashkëshortët bashkëpunëtorë të lirë dhe të përgjegjshëm të Hyjit Krijues. Kjo detyrë ka qenë gjithmonë […]

MATRIMONIO E AMORE

  • Foto di elenagemma da Pixabay Të falënderoj ty, gruaja-nënë, që mba në kraharor qenien njerëzore me gëzimin dhe mundimin e një përvoje të pashoqe, e cila të bën udhërrëfyese në hapat e tij të para; [...]

Puoi donare Online!