Për informacion mbi ne: info@amicidilazzaro.it
na telefononi: +39 3404817498
ose na shkruani edhe me Whatsapp ose Telegram
_____________
na gjeni në www.facebook.com/associazione.amicidilazzaro
_____________
na takoni me takim në Via Bibiana 29 në Torino (Itali)
(autobus: 10-52 dhe 11-75-77)